Home > Welding & Soldering Supplies >

M7N Mechanical Seal For The Pump Wave Spring Seal manufacturers and suppliers

Categories Industrial Mechanical Seals
Brand Name: JR
Model Number: M7N
Certification: iso9001
Place of Origin: MADE IN CHINA
MOQ: 5PC
Price: Negotiated
Payment Terms: T/T, Western Union, L/C
Supply Ability: 100000PC/Month
Delivery Time: 20-30DAYS
Packaging Details: box as requirement
Material: SIC SIC VITON
Function: for Oil Pump, Water Pump
Transport Package: box
HS Code: 848420090
Specification: Burgmann Pump mechanical seal
Certificate: ISO9001
Type: For Burgmann Pump
Standard: Standard
Style: Mechanical Seal
Product name: M7N burgmann Mechanical Seals
  • Product Details
  • Company Profile

M7N Mechanical Seal For The Pump Wave Spring Seal manufacturers and suppliers

Burgmann Mechanical Seal M7N M74 for Chemical Pump Pump Mechanical Seal

Operational Conditions:

  1. M7N,M74 Mechanical Seal for Chemical Centrifugal Pumps, KSB/Kaiquan Water Pumps and Double Suction Pumps
  2. single end, wave spring (M7N)
  3. Temperature: -20ºC to +180ºC
  4. Pressure: ≤2.5MPa
  5. Speed: ≤15m/s

Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel

Performance Capabilities

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 16 bar
Speed
Up to 20 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
14mm to 100mm
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Carbon, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.
  • High quality Burgmann Pump Mechanical Seals M7N
  • Single end surface
  • Arbitrary rotation
  • Unbalanced type
  • Meet DIN 24960 Standard
  • M7N series widely used, good interchangeability, floating static ring, installer. The push ring is jammed by the transmission lap to prevent the spring from falling. The static ring can be limited, and the spring travel is limited to avoid excessive wear of the carbon ring.


We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.


At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.


Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.


Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.


Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!


Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.


Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.


Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.


Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.


Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

Quality M7N Mechanical Seal For The Pump Wave Spring Seal manufacturers and suppliers for sale
Send your message to this supplier
 
*From:
*To: Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
*Subject:
*Message:
Characters Remaining: (0/3000)
 
You may also be interested in :
Inquiry Cart 0
  • Haven't found right suppliers
  • Our buyer assistants can help you find the most suitable, 100% reliable suppliers from China.
  • And this service is free of charge.
  • we have buyer assistants who speak English, French, Spanish......and we are ready to help you anytime!
  • Submit Buying Request
    Contact Us Quickly